Out of the night that covers me,
Black as the Pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul...


()


duminică, 17 ianuarie 2010

Vise si iar vise...




Nu va intrebati niciodata de unde vin visele? :) eu mai tot timpul :D e speranta aceea care nu iti da pace si care te face sa iti doresti un anumit lucru si tu binenteles ca esti cu multa imaginatie.. il transformi intrun vis pentru ca nu ai posibilitatea toata ziua sa ti se indeplineasca asta ar insena sa nu se mai numeasca vis ;)).

Desi sti ca poate, si cel mai probabil nu se va indeplini curand :( si totusi continuam sa visam de ce pentru ca e gratis? sau din ce cauza...?
Trecem peste faza cu implinitul..:D sa zicem ca se implineste acel vis :D si DA pe moment esti cel mai fericit si nu iti mai doresti nimica, dar dupaia vin alte vise si alte vise...de ce? nu putem trai fara vise? Sau pentru ca visele sunt frumoase si merita traite :D

Si mai rau sa iti vezi visul ca se năruie încet şi sigur.. ca un vis de o noapte cand vine dimineata si nu poti face nimica sa opresti zori zilei sa ti-l spulbere...
Oricum partea placuta e ca, chiar daca nu ti sa implinti un anumit vis nu trebuie sa incetezi din a visa...macar daca nu ti se indeplineste viseazal intens ;)



Ps: Visele se implinesc intrun fel sau altul...

2 comentarii:

  1. vis,dorinta, incredere...
    tre sa fim reaisti, nu sa traim in lumi paralele cu realitatea doar ptr ca nu suntem suficient de curajosi sa infruntam realitatea,sau suficient de pregatiti ca sa trecem peste.A visa inseamna a fugi de responsabilitate, a dori inseamna a vrea ceva fara sa faci nimic, a crede in ceva, inseamna a dori ceva facand sacrificii...Visele se implinesc?Oare visul nu e o iluzie?Visele nu se implinesc, dorintele se implinesc,insa dorintele nu depind de noi, deci hai sa fim realisti, sa fim increzatoti, si daac vrem ceava sa luptam ptr ce vrem fara sa ateptam sa ne pice vreodata, ptr ca nu intodeauna intamplarea si destinul tin cu noi.e prea scurta viata ca sa traim din sperante, iluzii, sa nu mai zic visuri ca asta ar insemna sa ne dormim viata, desi unii asta fac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Visele...
    La mine visele intotdeauna prevestesc ceva...ce mi se va intampla.
    Coincidenta...sau nu...
    Visele ne umplu de speranta si dorinte!

    RăspundețiȘtergere