Out of the night that covers me,
Black as the Pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul...


()


duminică, 10 ianuarie 2010

Zambet...doar zambet..


Doar zambetu... adica ce poti face asa, si pe gratis..;)) si un lucru asa frumos doar sa zambesti si sa nu fi suparat. Dar cand deja devine o masca zambetul asta ce rost mai are? Cand zambesc oricare ar fi situatia mai conteaza daca sunt suparat sau chiar sunt fericit... si merita zambetul acela? Dintotdeauna mi-am dorit sa pot zambi cand sunt suparat si uitema in faza asta mi-am intrecut asteptarile si am facut un obicei din asta :| si chiar e foarte bine in unele situati :x dar sunt clipe cand as vrea sa ma descarc si sa nu mai zambesc si sa nu ma mai mint cu zambetul pe buze ca totul e ok :D si ca daca zambesti totul trece :)...intradevar totul trece dar in sufletul tau ramane. :( si acolo nu te poti minti cat ai incerca :|.

Mi-a scris o fosta colega de clasa si foarte buna prietena :x in album "Un actor profesionist care isi ascunde problemele fiind mereu cu zambetul pe buze.." acuma chiar stau si ma gandesc....mah fata asta nu a scris doar asa sa se afle in treaba ;)) chiar ca sunt "un actor profesionist" dar nu ma mandresc cu asta....:| dar mai stau si ma gandesc....chiar merit sa fiu asa? adica nu e un fel de a trisa? ;)) sau nho multi nu zambesc deloc :( si si-ar dori sa poata sa zambeasca :).
Oricum de schimbat nu ma pot schimba.. dar macar pe unde trec si cate persoane cunosc fiind ele triste sau vesele tot cu zambetul pe buze o sa le las, ptr ca nimenea nu merita sa nu ZAMBEASCA :*

4 comentarii:

  1. Bha... io ti`am zis... cand nu simti nevoia sa zambesti, nu zambi!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce sa nu zambesti?primul pas insprea face lumea sa zambeasca e sa le zambesti.Un zambet nu costa nimic.Si colegu, nu tre sa faci scoala de actorie ca sa dai drumul unui zambet chiar si dintr-o inima franta, un zambet de pe o fata mahnita nu inseamna o masca , inseamna o putere pe care o ai sa zambesti lumii fara ironie atunci cand llumea nu iti zambeste,hey,zambim pentru a primi un zambet, zambim pentru a face pe altii sa se simta mai bine atunci cand noi simtim ca totul se sfarseste sub picioarele noastre.Si e ce mai placut atunci cand din adancul unei inimi sfasiate de rani daruiesti un zambet, si il primesti inapoi?

    RăspundețiȘtergere
  3. deci intrebarea era ce e mai placut decat(..)?

    RăspundețiȘtergere